Πληροφορίες

Το Health Festival είναι ένα συνέδριο Δημόσιας Υγείας που διοργανώνεται αποκλειστικά από φοιτητές Ιατρικής και απευθύνεται σε φοιτητές Ιατρικής απ’ όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως έτους σπουδών, φοιτητές Ιατρικής του εξωτερικού και φοιτητές άλλων σχολών επιστημών υγείας. Στόχο έχει την εκπαίδευση των φοιτητών πάνω σε μείζονα θέματα Δημόσιας Υγείας και την ευαισθητοποίησή τους πάνω σε θεματικές που απασχολούν τη διεθνή και εγχώρια κοινότητα.

Φετινή θεματική επικέντρωσης είναι τα Μεταδιδόμενα Νοσήματα, ενώ θα συζητηθούν επίκαιρα προβλήματα Δημόσιας Υγείας όπως η Μικροβιακή Αντοχή, οι Εμβολιασμοί και φυσικά θα γίνει εκτεταμένη αναφορά  στη COVID-19 και τη διαχείριση μιας πανδημίας.

Το Health Festival αποτελεί ένα πρωτοπόρο συνέδριο με καινοτόμες δράσεις. Χαρακτηριστικό του αποτελεί η διαδραστικότητα και η ευκαιρία που προσφέρει στους φοιτητές για ενεργή συμμετοχή σε πολλά από τα μέρη του συνεδρίου. Φέτος θα γίνει αποκλειστικά διαδικτυακά ανταποκρινόμενο στις συνθήκες της εποχής και στις συστάσεις των ειδικών σχετικά με την πρόληψη της μετάδοσης και της διασποράς του κορονοϊού.

Εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 30/11. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο registration@helmsic.gr

Scroll to top